Lørdag!! Fest & festeligheter.

20120527-211504.jpg

Hei alle sammen! Det har vært en noen aktive dager i det siste – når det er sol så får jeg bare SÅ MYE ENERGI!!! 🙂 Har bare lyst å finne på ting hele tiden! På fredag var meg og Sonena og spiste på Lille Asia før vi dro opp til meg og så The voice finalen! På Lørdag jobbet jeg fra 10-15 så var det endelig heeeelg på meg også! Da bar det avsted på ny middag på Lille Asia (nydelig sushi) før alle jentene dro på BAR vulkan og Sollihagen. Jake er fortsatt på Ibiza (Vi reiser sammen om 2 uker-gleeeeeeeder meg!!!!) Så denne helgen har vært dedikert til jentene ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s