«veien blir til mens man går» En ny sjanse blir tatt!

20120531-213858.jpg
Denne gangen er det en av mine beste venninner Camilla Havnerås som starter eget! Hun starter sin egen hudpleie salong på Frogner i Oslo! Elsker at venninnene mine satser og jeg VET at Camilla vil lykkes! Ikke bare er hun verdens herligste vesen men hun er også en SUPER dyktig hudpleier! Gratulerer så mye Camilla – jeg gleder meg til å følge din suksess!
//Natalie.

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s