My Walk in closet!!

20120606-212526.jpg

20120606-212541.jpg

Åhhhh klarer man å velge?? Kouture er mitt walk in closet!!! Jeg elsker våre varer og må inrømme at jeg nesten har ett av hvert eneste plagg!! Her ser dere bilder av de siste nyhetene, nydelige kjoler!! Nb: den første er nesten utsolgt allerede!!! 🙂

Du finner kjolene HER!

Nå er jeg akkurat kommet hjem fra jobb og en liten svipptur innom TVNORGE sin høstlansering!! Vi ble invitert på lanseringen pga Miinto sponser TVN. Mine favorittprogram er definitivt Ylvis og Helt perfekt med Thomas Gjertsen – Ylvis starter igjen til høsten mens helt perfekt sesong 3 er fortsatt under innspilling. Etter lanseringen var det dekket til fest og festeligheter – vin & mat med god underholdning, men jeg var ganske sliten etter en hektisk dag så vi dro hjem, bestilte sushi og fortsetter jobbingen før det bærer av sted i seng! Kommer definitivt sterkere tilbake neste gang 🙂

//Natalie

4 kommentarer

  1. Et lite spm. bare. Jeg var innom miinto sin side, og så på noen armbånd som heter “so misura”. Lurte på om den finnes i rød farge? Har letet så lenge etter en sånn, og fant det på miinto, men klarte ikke å finne i rød farge. De finnes ikke?

    Håper du svarer meg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s