På jobb! :-)

20120608-121625.jpg

Dukken vår har fått på ny fresh kjole – du finner den HER!

Hei dere! Vet dere hva? Gjett hvem som stod opp kl 07.30 i dag og trente FØR åpning av butikken!! Jo MEG :-)) Det er bare en deilig følelse og ha fått trent så tidlig! Nå er jeg på jobb og har allerede hatt masse fantastiske kunder – flott vær ute i dag så jeg har på meg en nydelig kjole fra Kouture (link her), belte fra Mango og smykker fra mitt eget smykkemerke Jewels of Norway!

I kveld er det «pc fri sone» hjemme hos oss!! Både meg og jake jobber veldig mye begge to men i kveld er det kvalitetstid med Taco & film!

Ønsker alle en riktig god helg!!

//Natalie.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s