Glede!!

20120610-175104.jpg
I dag startet vi dagen på selveste Sats!! Samvittighets trening vil jeg kalle det etter et enormt inntak av karbohydrater igår! Igår hadde vi danny og Maria på besøk, vi lagde hjemmelaget pizza med kjøttdeig, bacon, skinke og pepperoni!! Deretter var det tid for snacks- chips,sjokolade, is og brus!! En ordentlig hjemme lørdag med andre ord!!:-)
Nå holder jeg på å pakke til både London og Ibiza som kommer til uken! Jeg har kun håndbagasje på begge reiser?!! Hvordan skal jeg få til det?! 🙂
Jeg gleder meg hvertfall enormt mye til å dra!! Jeg reiser tirsdag morgen til London med Camilla, hun blir med på innkjøp hos urban Expressions og Lipsy! Så lander vi Kl 23 onsdag på Gardermoen mens neste fly til Mallorca går 06.20… Dvs at meg og Jake må være på flyplassen igjen Kl 05!! Vi sover på hotell Gardermoen slik at det hvertfall blir litt søvn:-) videre flyr vi fra Mallorca til min ynglings øy IBIZA!!!!!
Ha en koselig søndag!
// Natalie

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s