Tilbake i Oslo

20120619-194924.jpg
Da er min frihelg over og jeg er tilbake i oslo med super energi og overskudd for å gi 110% på Kouture!!!! Viser dere masse nyheter imorgen, har hørt fra jentene at vi har fått masse flotte varer – gleder meg til å komme på jobb!
// Natalie

3 kommentarer

  1. Hei, jeg lurer på hvor du klipper deg? vennligst ikke oppgi sånn sponsorer men heller en du virkelig kan anbefale som er dyktig i arbeidet sitt:-) takker

  2. heisann, jeg har et lite spørsmål til deg angående en floyd kjole på miinto, den finnes i rød og soprt, trekvart lange armer og slike folder foran og halvveis åpen rygg, dne i svart finnes i bare small og xs, men den i rød var i alle str. jeg har blondt hår, kan det da være fint til meg med den røde kjolen? og jeg lurer på om jeg bør kjøpe small eller medium, har stor byste.

    skal nemlig feire bursdag tirsdag i neste uke og lyst på ny kjole:)

    mvh lena

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s