Sengen!!

20120620-225507.jpg
Kryper inn i sengen nå jeg!! Etter en dag hvor det har gått i ett!!!! Åpnet butikken i dag og kom til en butikk proppfull av nyheter- visste ikke engang hvor jeg skulle begynne!! Planen var å ta bilder til dere, men jeg kom dessverre aldri så langt! Etter jobb møtte jeg mine kjære venninner Lisa og Camilla til ett glass vin på Olivia. Nå har vi leid 3 filmer og kryper til køys!! Lover en mer spennende oppdatering imorgen;-)
Gud det er deilig å være tilbake på jobb!!!
God natt
//Natalie

20120620-230004.jpg

3 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s