Perfekt avslutning :-)

20120626-220605.jpg

20120626-220614.jpg

I dag spiste meg og Sonena Lunch på Olivia kl 12, deretter bar det avsted på jobb hvor det veltet inn nye varer!! 🙂 De var to ekstra glade sjeler på jobb i dag – meg og Athina har det som om det skulle vært sevlveste julaften når det kommer varer!! Etter jobb hentet Jake meg og vi dro innom den lokale sushi shappa og hentet masse mat (etter 18 biter sushi ligger jeg langflat på sofaen her) :-)) Imorgen starter jeg dagen hos Ortoped 😦 Har ett kne som ikke er helt ok…har ventet på denne timen siden NOVEMBER!! Hmmm…ikke bra! Deretter er det morgenkaffe på Arkaden (sentrerets ansatte samles hver onsdag kl 09 og tar en kaffe før jobb – koselig!!). Så er det tid for styremøte på Arkaden deretter jobb 🙂

Nå skal jeg lage meg en kopp te, legge bort pcen og slappe av litt før leggetid 🙂

//Natalie.

3 kommentarer

  1. Hei natalie:) kan du sende meg link til hvordan tsjorte sorts og det svarte under du har på deg her? Elsket outfiten!! Du er en stor inspirasjon innenfor mote 🙂 stå på!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s