Solskinn = sandaler og shorts.

20120627-204136.jpg

20120627-204145.jpg
Kl 08 var jeg hos ortopeden og fikk beskjed at det hvertfall ikke er noe alvorlig med kneet mitt. Phuuu..men nå gjenstår det fortsatt å finne ut hva som er galt!! For mitt høyre kne lager noen forferdelige lyder når jeg går med hæler!!! Ingen vet hva det kommer av-og ingen har hørt lignende..
Deretter bar det rett avsted på jobb, nå er jeg akkurat kommet hjem og har laget pastagrateng som står i ovnen. Kvelden tilbringes foran tv skjermen med fotball kampen spania-Portugal, jobb på pc og forhåpentligvis en god film før leggetid 🙂 Det er så fint vær i dag at vi skulle ha grillet og vært utendørs…men etter en så lang arbeidsdag fristet sofaen mer!! Mine Nye sandaler fra Bianco fikk jeg hvertfall brukt i dag, resten av klærne mine er fra www.kouture.no selvfølgelig 🙂
Ha en fin kveld!
// Natalie.

2 kommentarer

  1. Hvordan klarer du å holde neglene dine så fine, rene og pene?? Hvor ofte bytter du (regner med at de er påsatt )

  2. Prøv å følg med når du går, og se om du går skjevt/usymmetrisk med føttene dine, er mulig det er årsaken! Det er normalt, men etter en tid «stiller» kneleddet seg litt skjevt og glir ikke rett slik det skal og det er hva som lager lyden! 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s