WE LOVE SHOES!!!!!

20120702-213743.jpg

Kl 10 imorgges kom det 2 paller med SKO!!!!!!! Jeg og Athina har holdt på i hele dag med å pakke opp – skoene er High Heels/pumps som passer perfekt til både de slimme DBrand jeasene vi har og så klart alle kjoler!!! LOVE THEM!!

Du finner skoene her!!!

20120702-213754.jpg

Hahaha – det går i ett hos Kouture!!!

20120702-213801.jpg

I dag hadde jeg på meg min nye maxikjole fra Kouture!! Kjolen flyr ut!! LINK HER.

Sonena stråler i maxi kjolen!! Tenk å være høy gravid og så fresh & vakker!!!!!!!

Nå tar jeg kvelden og skal lage en kopp grønn te!!

//Natalie

13 kommentarer

 1. Hei vakre Nathalie. Jeg lurte på den maxikjolen… Er den lang nok til ei på 176cm? Jeg finner aldri maxikjoler som er lange nok. De stopper alltid litt nederst på leggen og det synes jeg ikke er så fint.
  Så, lurte på hvor høy du er, for den er jo perfekt på deg!

 2. Hei Natalie!
  Jeg sliter med å finne jeans som sitter pent på meg da jeg ikke er mer enn 1,60 cm høy.
  Bena blir altfor lange og de sitter ikke etter på leggene mine..
  De dbrand kranene dere har, passer de de fleste?:)

  Ha en nydelig dag :))

  1. Dbrand jeans kommer kun i en lengde – og det er 34. Så mulig de blir litt lange… Men jeg syntes ikke at det gjør noe!! Det viktigste er hvordan de sitter i baken og de er perfekt!! 🙂

 3. Skulle også spørre om kjolen kommer inn igjen, men ser at du har svart at den gjør det- juhu! Såå fin ❤ Håper å få brukt den her i Bergen i sommer, og den blir garantert med meg til Bali i septmber 🙂 Vil uansett legge igjen en kommentar som en tommel opp for deg. Gratulerer med suksessen med butikken, og takk for at du inspirerer til å jobbe hardt og følge drømmen. Du er FLINK!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s