Juicy Junk!!

Øredobber fra Kouture.

20120705-163114.jpg

20120705-163120.jpg

Når været er flott får man bare lyst å være ute!! Igår prøvde vi en nyåpnet resturant på Grunerløkka ved Vulkan. Døgnvill heter den og de serverer virkelig noen av oslos beste burgere, de smelter virkelig på tungen!NAM!!! Anbefales 🙂

Deretter bar det avsted til Akerbrygge og soft is! Har dere forresten smakt jordbærsoftis?? Det smaker virkelig godt!

Nesten det samme skjedde i dag – jeg jobbet i butikken fra 09-19.30, når man har vært inne hele dagen så vil man bare nyte det siste av finværet!! Så nå er vi akkurat kommet hjem fra Resturanten Lille asia som ligger i nabobygningen hvor vi bor 🙂 Nå er det film og is – en ordetlig avslappningskveld med kjæresten ❤ Jake er DJ i sollihagen imorgen og Lørdag, så denne helgen skal vi ut 🙂 Gleder meg!! BTW: det er meldt regn i Oslo i de neste 2 uker!!!2 uker!!!!! Har du enda ikke bestilt ferie?? DO IT!! 🙂

//Natalie.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s