Noe å se fram til :-)

….Endelig fikk vi bestilt en ukes sommerferie 🙂 Denne sommeren har ikke blitt planlagt i det hele tatt….og dersom meg og jake skal få en liten ferie må det gjøres i juli!! Vi satt i hele 4 timer igår kveld og kikket etter reiser..Nå som det er drittvær hjemme, fellesferie og kort tid til avreise så stiger prisene enormt! Vi leter mye etter gode pakkereiser til Hellas…Til slutt endte vi opp på KOS! Jeg har aldri vært i hellas før og vi er jo klar over at Kos blir betegnet som et feststed…Men jeg er helt sikker på at Kos har så mye mer å by på en fest og fulle englendere 🙂 Vi er der ikke for å feste, men for å få sol, sommer og ro! Derfor har vi bestilt ferien vår ved dette nydelige 5 stjerners hotellet på Stranden 🙂 🙂 🙂 Her vil jeg tro at vi kan få det riktig fint! Gleder meg enormt til en ukes ferie i ordentlig sommer vær 🙂

//Natalie

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s