2 kommentarer

  1. Hei Natalie 😀

    Jeg lurte på om du kunne si i fra på bloggen når dere får inn denne kjolen. Da tenker jeg både på nettbutikken og i butikken 😀 Husker forrige gang jeg skulle bestille en kjole hos dere men dere hadde gått utsolgt 😦 Så jeg bare vil ikke at det skal skje med denne kjolen også, fordi den har jeg siklet etter helt du la ut innlegget ;O Takk på forhånd!

    Her er linken og kjolen jeg snakker om

    https://nataliehenriksen.com/2012/05/20/nye-drommer-realiseres/

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s