2 kommentarer

  1. Hei vakre Natalie 🙂
    Har et spørsmål og kunne tenke meg å spørre deg om hva du syns om en langhelg i Ibiza? Er det langt å reise for 4-5 dager eller får man mye ut av det? Har også tenkt på Barcelona? Kanskje du har noen for og imot-tips?:) Bra blogg du har forresten, syns du er ei tøff dame 🙂

    1. Nei, reis reis!!! 🙂 Sist var vi fra tors-man!! Men husk at på Ibiza så er de beste «konsertene» med david gutta & swedish house mafia i ukedagene!!Helgene er litt roligere.. Så spørs hva du vil oppleve der nede…?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s