Perfekt hud? Ja takk!!

20120709-204941.jpg

20120709-204953.jpg

20120709-205004.jpg

Jeg har (som sikkert mange av dere) lurt på hvilke hudpleieprodukter jeg skal bruke. Jeg har fin hud, lite urenheter og kviser men i perioder med mye stress, varme osv er huden min fetere enn ellers, uansett så er det viktig å ta vare på huden! Jeg har mine beste venninner i skjønnhetsbransjen, camilla eier og driver egen hudpleiesalong på frogner, mens Tatiana og Marlen jobber begge på Estetique på Steen & strøm. Og jeg har prøvd mange ulike typer produkter men aldri funnet noe som passer til min hud og som gir det raske resultatet som jeg ser etter.

For noen uker siden snakket jeg med en kosmetisk sykepleier ved navn Silje Austnes ved Colosseum klinikken, hun skal nemlig hjelpe meg med å få en bedre hud! I løp av de siste ukene har jeg brukt produktene som Silje anbefalte meg og jeg ser allerede en stor forbedring!! Produktene jeg bruker er rett og slett en enkel rense gele fra merket Obagi, deretter går jeg over med pads fra Zo skin som inneholder en Salicyl syre – Denne fornyer hudceller, fjerner tette porer og urenheter!! Akkurat hva min stressede hud trenger. Av og til glemmer man å ta ordentlig vare på seg selv – jeg vil ha en hud med frisk glød og derfor er det så viktig med riktige produkter!!

Silje`s blogg kan du lese HER! – Kontakt henne gjerne om du lurer på noe!

Silje: Tusen takk for gode råd og effektive produkter!!!

//Natalie

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s