Slik får du den beste brunfargen!

Ja jeg vet…det er grått ute..regnet høljer ned, hvertfall her i Oslo! Da kan man ikke gjøre annet enn å glede seg til ferien!! På lørdag reiser vi – det skal bli så deilig med sol og sommer!!!

Her er litt tips til hvordan du kan få den beste brunfargen:

– Ta på deg solkrem!!! Du blir ikke mindre brun av å bruke solfaktor, derimot får huden både fuktighet og beskyttelse!! Desto mer fuktighet til huden-desto finere og dypere brunfarge får du, som holder MYE lenger enn dersom man ikke bruker solkrem.Bruk minimum faktor 15 når du soler deg, og høyere faktor i ansiktet! Ikke bruk sololje de første dagene, prøv å unngå det helt – jeg pleier å blande inn sol olje med solkrem de siste dagene for å få maksimal effekt! NB: sololje setter en overfladig farge på huden og gjør at man starter å flasse hurtigere!!

– Ta sol pauser. Det er ikke bra for verken deg eller for huden din å være for lenge i solen! Sett deg i skyggen når det blir for varmt. Husk også å drikke MASSE vann!! Ellers kan du fort bli trøtt og sliten – få hodepine osv – kroppen trenger mye veske under soling.

– Smør deg inn etter soling. Enten med aftersun som kjøler ned huden eller med vanlig bodylotion (jeg bruker Dove eller Biotherm). Dersom du har brent deg så bruk Aloe Vera, denne virker kjølende og hjelper huden med å legre seg selv.

God ferie 🙂

//Natalie.

2 kommentarer

  1. Veldig sant det med at fargen varer lenger når du bruker solkrem.
    Var en uke i Hellas, der jeg smørte sønnen min med 50 et par ganger daglig mens jeg slurvet og gadd ikke smøre meg i tilfelle jeg ikke skulle få noe farge. Nå når vi er hjemme igjen har jeg nesten mistet alt fargen i tillegg til at jeg flasser mens sønnen min er fortsatt like brun og flasser ingenting… 🙂 Skal gjøre anderledes neste gang vertfall!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s