De siste timene på Jobb :-)

                                          

Hei dere 🙂 Nå er klokken 11 og jeg er klar for noen timers jobbing før det bærer avsted mot Gardermoen og Hellas 🙂 Igår kveld fikk jeg pakket (som vanlig pakker jeg altfor mye!!). Nå er det ikke lenge til ferien starter – åhhhh det skal bli så deilig med ordentlig sommer 🙂 Toppen jeg har på meg finner du HER!

Ha en fin uke! Jeg skal prøve å oppdatere bloggen så mye jeg kan!! 🙂

//Natalie.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s