Deilige dager!

20120722-075522.jpg

20120722-075530.jpg
Så er vi på flyet på vei hjem til oslo! Herregud jeg er trøtt – flyet gikk 05.20 dvs at vi fortsatt ikke har fått noe søvn!! Nå er det rett hjem å lage frokost og sove! Det har virkelig vært noen deilige dager i Hellas – sol,sommer og fullstendig avkobbling! Akkurat hva vi trengte:-) Men nå gleder jeg meg til å komme i butikken igjen (Nyheter!!!) De første kjolene i Midori kolleksjonen kommer også denne uken! Og vi fortsetter salget- Jeg har såååå mye energi som jeg gleder å få brukt på jobben!!! Denne høsten skal Kouture utvikles – både fysiske butikker, brands og online!!
Ha en fin søndag alle sammen!!
// Natalie.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s