Headhunt me!! Hvordan gjøre et godt jobb intervju!

Søker du drømmejobben?? Etter at jeg har startet eget firma har jeg hatt 4 nyansettelser! Kouture vokser og vi trenger stadig flere i temaet vårt – jeg så ikke etter den med mest erfaring- jeg så etter den som skilte seg ut, den som turde å være annerledes, en utadvent person som oste av positiv energi!! en person som kunne styrke og tilføre min bedrift noe ekstra!

Førsteinntrykket er avgjørende!!!!
Skal du søke jobb i sommer/høst?? Her er noen generelle tips til hvordan du kan skape en perfekt presentasjon av deg selv!
– opptre rolig. Det er helt naturlig å være litt nervøs (husk at litt nervøsitet gjør at vi presterer bedre og mye nervøsitet gjør oss klumsete :-)). Det beste du kan gjøre er å komme forberedt! Sett deg inn i bedriftens mål og verdier.
– fortell om deg selv på en entusiastisk måte – smil, le, still spørsmål og vis interesse!
– vis selvtillit!!! Få fram at du er den riktige for jobben – vis dem at du har tro på deg selv! Nb: Vis selvtillit på en god, omtenksom og ydmyk måte!! Ikke kom med «nesa i sky» og bedre enn alle andre søkere attitude- det virker kun negativt!!!
– det er vanlig at intervjuer spør om både positive og negative sider ved deg selv! Ja man har lett for å snakke om det positive, men folk flest sliter litt mer når det kommer til det negative! Vær ærlig!

Ha tro på deg selv!! Det syntes – LYKKE TIL!!

 

//Natalie

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s