Ny uke, Ny hud og nye kjoler :-)

20120723-220746.jpg

 

 

 

Hei dere!! Gud det er gøy å være tilbake på jobb!!!!! 🙂 Tiden har bare flydd i dag – mye nye varer og masse kunder 🙂 🙂 🙂

Før jobb hadde jeg time hos Silje Austnes på Colosseumklinikken for å snakke mer om hvilke produkter jeg kan bruke for å få bedre hud! Jeg har alltid vært plaget av litt urenheter….og skulle gjerne hatt en glatt porselen hud med glød!!! Hvem vil ikke det??? Det er viktig å ta vare på huden – særlig nå i slutten av 20-årene! Skulle ønske jeg hadde startet med riktige produkter tidligere!! Som jeg skrev sist så er huden min ganske «stresset» for tiden – jeg jobber mye, er eksponert for spott lys hele dagen/pc om kvelden! Både Rensen jeg fikk sist og salisylsyren  har gitt store resultater – huden min ser MYE bedre ut, I dag fikk jeg også med meg Dagkrem, øyenkrem og et C-vitamin serum som tilfører huden min mye antioksidanter! Nå skal huden min bli perfekt!!! Tusen takk Silje for all din hjelp 🙂

Har du problemhud eller ønsker å snakke med en kosmetisk sykepleier??  – Tette porer, kviser, uønsket hårvekst, restylane osv – få en konsultasjon hos Silje på telefon 23195050

(Til dere som ønsker fyldigere lepper – Silje har spesialisert seg i dette)!!!

Besøk bloggen til Silje HER!

 

 

 

Toppen jeg hadde på meg på jobb i dag!!! 🙂

 

 

Andre nyheter jeg kjøpte i dag!!! Elsker begge kjolene ❤

Du finner den sorte HER!

Og den fargede HER!

 

Nå skal jeg jobbe med regnskap og imorgen bygger vi om butikken!!!! Spennende :-)))

 

// Natalie.

 

4 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s