God morgen :-))

 

 

God morgen dere!! Shit jeg er sliten nå…det har gått i ett de siste dagene og jeg har bokstavelig talt jobbet my a** off!!! Men hardt arbeid lønner seg – og jeg får bare bite tennene sammen og ta i enda litt ekstra!! I dag våknet jeg til at regnet trommet på vindusruten….. Typisk, værmeldingen fikk rett – 15 grader og regn!!! Nå gir jeg snart opp, har i hele sommer gått å håpet på bedre vær! At man kan grille, spise is på bryggen, bade på Huk osv…Men neida. Nå går vi snart inn i August og sommeren er snart over!! Nå er jeg på jobb – i kveld skal vi sette kursen mot Fredrikstad, der bor vi på hotell i natt og er klar for en fest med gode venner!! Noe å se fram til i dag hvertfall 🙂

– Kom gjerne innom butikken i dag og prøv de fantastiske kjolene fra MIDORI!!! De flyr ut både i butikk og på nett – jeg elsker dem! Har forresten kjøpt min første ROSA tubekjole 🙂 Trodde aldri jeg skulle tørre gå i rosa men disse er så classy og elegant!

Du finner dem HER!

 

 

God helg alle sammen!!

//Natalie.

2 kommentarer

  1. Hei nathalie og god helg til deg:) har dere flere igjen av den beige med «armer» i xs? Er de vanlige i størrelsen?:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s