Ibiza!!!!

20120730-222331.jpg
Så er kufferten pakket og vi er klar for en ny uke på mitt favoritt sted – IBIZA!!!! 🙂 Denne gangen blir vi en hel uke – jeg ser fram til en uke med masse god mat, Strand, fester og båt!! Ønsker dere en fin uke- skal oppdatere så mye jeg kan derfra 🙂
// Natalie

3 kommentarer

  1. Elsker ibz!! Hva er favorittstedet ditt der og hvilken flyselskap velger du når du skal til ibz? Var i San antonio nå i sommer. Vakkert!

    1. Nå har det seg sånn at det er 10-12 år siden vi var der nede å festa og herja. Det var rett før VG og de andre avisene begynnte å skrive om hvor farlig det var å sende kidsa sine ned dit. Fløyt jo over av dop, så alle som dro dit brukte dop i følge avisene. Så sluttet de å kjøre charter turer ned dit. Er de startet med å kjøre fly fra Norge igjen? Det hadde vært kult.
      Men jeg digga en klubb som het Pachasoloppgangen, og ett par fete klubber til. Cafe del Mar er jo ett must. Satt mye der etter harde å lange kvelder med party, var så digg å sitte der å se på sol oppganen å slappe av før man sove ett par timer. Jeg må si jeg savner det ass, det var tider det 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s