Swedish House Mafia @ Ushuaia Ibiza!

 

 

Verdens beste fest?? Ja Ushuaia er helt klart min favoritt – det er så high class men samtidig så chill!! det sier seg selv når deres dresscode er: SMILE!  Festen starter allerde om ettermiddagen og varer til kl 24.00! Og jeg lover dere- dette er de villeste festene!!! Igår spilte Swedish house mafia – fantastisk!! Dette er et sted som dere bare MÅ få med dere 🙂 Ushuaia er faktisk et hotell der du kan leie rommene rundt poolområdet, det må være fedt!! Å stå på terassen og se utover en festglad folkemengde 🙂

I kveld spiller David Guetta og Afrojack på Pacha (Paris Hilton er der visst også), vi tenkte oss ut men etter festen igår er det mulig vi tar en litt roligere kveld 🙂 Ibiza har alt!!

//Natalie.

12 kommentarer

 1. Oki:) håper dere legger de ut på nettet med en gang! For jeg vil ha en sånn shoooorts 🙂 whoopwhoop! 🙂

 2. hei natalie. håper du koser dg masse! =) jeg bare lurte på om du er 100% norsk. du har også en veldig fin brunfarge som jeg misunner deg! =) blir du naturlig altid så brun eller gjør du noe spec? =) Håper du tar deg tid til å svare.. hiilsen line

  1. Hei Line:-)
   Jeg er halvt indisk og derfor blir jeg veldig brun:-) bruker solfaktor 15 på kroppen og smører meg 4 ganger om dagen når jeg soler meg. Fuktighet gir en dypere brunfarge 🙂

 3. Hei. Er det noen frisører du kan anbefale i Bergen som er flinke til å få mørkt hår, lyst? Dvs, jeg skal ikke bli blond, men få håret lysere. Har mørk brun nå, og ønsker å få det lys brun\mørk blond, evt med striper i. Vet du om noen som er flinke til å forme og farge bryn i Bergen og som legger vippeextension?

  1. Top hair på minde var veldig flinke med å få mitt lysere, også bra priser:)
   I forhold til bryn og vipper kan jeg anbefale frøken reysjavik på lagunen:):)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s