Det beste ved ferien!

20120803-184404.jpg

20120803-184431.jpg

20120803-184443.jpg

20120803-184459.jpg
Det beste ved ferien er…. Det finnes sikkert mange ulike svar på det! Men for min del er det fullstendig avslapning!!! Jeg elsker følelsen av å sove uten vekkerklokke, stå opp og gå rett på stranden 🙂 det er det vi gjør her nede- slapper av og samler energi til nye hektiske uker og mnd på jobb! Det er vel derfor man tar ferie vel? 🙂 En fest eller to er jo også et must – særlig her på Ibiza!! Men ellers reiser vi ut om kveldene, spiser middag på gode resturanter, shopper litt og spiser en is eller drikker en mojiito, mens vi tussler rundt i gamlebyen:-) mye spesielt å se på her – underholdning for seg selv! Nå får jeg heller ta en dusj og gjøre meg klar for middag:-) …og kanskje litt shopping (jeg har lyst på noen nye boots-og her på Ibiza finner man de kuleste!!) God helg dere!!
//Natalie

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s