BOOTS TIME!!!

20120807-200416.jpg

20120807-200428.jpg

 

Noen kule boots er et must i høst! Jeg har også alltid brukt boots om sommeren også – syntes det gir en røff og kul stil! Ibiza er jo «the boots Island» – ALLE bruker boots, enten til shorts, kjoler eller jeans..

Her er mine to par som jeg kjøpte i ferien! De første sorte er fra Allsaints, disse har jeg i brun fra før og jeg elsker dem! 🙂

 

På Bildene nedenfor ser du de orginale Ibiza bootsene! Disse er RÅKULE!!!! Merket heter Hector, de er håndlagde og kommer fra Italia! Når du besøker disse butikkene ser du kun sko overalt!!! Ulike modeller, ulike farger men samme stil! Jeg kjøpte et par lyse (siden jeg ikke eier lyse boots fra før) og er super fornøyd!

20120808-174054.jpg

Én kommentar

  1. Fantastisk kule de fra Hector.
    Vet du hvor man kan bestille de på nett? Selges de i Norge?
    Hvordan er de i str?

    A

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s