Pink Tube fra Midori hos Kouture!

20120807-074638.jpg

20120807-074631.jpg

God morgen alle sammen 🙂 Nå har vi akkurat landet i oslo – og jeg har ikke fått sovet ett sekund!! Får fortsatt ikke sove på fly 🙂 Vi dro fra Ibiza Kl 03.40 i natt..
Igår kveld dro vi inn til Ibiza by og spiste pizza og tok siste shopping runden! Hva syntes dere om kjolen min??
Jeg hadde med meg 2 Midori kjoler til Ibiza, må innrømme at jeg elsker denne tubekjolen som er i Pink!! Den er så enkel men allikevel så unik, jeg brukte absolutt ingen smykker til, kun high heels fra Steve Madden og en liten sort clutch veske! Kjolen er jo også ekstra flott når man er solbrun 🙂
Du finner kjolen HER

Da er ferien over for denne gang og jeg er allerede i full jobb modus!!! Jeg møter høsten med en mer positiv innstilling, jeg skal ikke lenger tenke problem – heller på muligheter! Jeg elsker det jeg gjør og mitt neste mål nå er å slå mine egne resultater og bidra alt hva jeg kan for at Kouture skal fortsette den gode veksten:-)) I love my job ❤

Ha en fin dag alle sammen!
//Natalie

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s