Dagene flyr!!!

20120815-223639.jpg
…jeg starter med kaffemøte på Arkaden Kl 09 imorrges, deretter bestod dagen av omheng, oppakking av nyheter (vi fikk 3 store esker i dag også – fulle av topper, gensere, cardigans og kjoler!!Blogger nyheter imorgen) Det har rett og slett gått i ett – en av de dagene som bare flyr :-)treningsbagen var pakket og i dag skulle jeg endelig komme meg på sats..det skjedde ikke i dag heller nei, jeg ble på jobben lengere enn planlagt og når det er så fint vær skal man bare være ute!!! Vi dro opp på Bacardi Norge sine hovedkontorer og grillet på deres takterasse. Perfekt avslutning på en hektisk dag!!
Håper dere har hatt en flott dag 🙂
//Natalie

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s