Here we go again!!

20120817-192945.jpg

20120817-192958.jpg        20120817-193012.jpg

På vei ut døren på jobb! Nok en nydelig solskinnsdag i Oslo – kom meg til og med på SATS imorges 🙂 Nå er det slutt på feriekosen!! (sier jeg som nettopp har handlet inn til tacokveld etterfulgt av ostepop, sørlandschips, brus og kiner maxi!!) 🙂

I dag har jeg på meg shorts fra Kouture – Du finner den HER! 

Så liker jeg super godt min nye cardigan! Jeg har lenge letet etter en cardigan som jeg kan bruke istedenfor jakke – og en blazer som er tøffere enn en dressjakke, denne er perfekt! Du finner den HER!

HUSK AT ALT DERE HANDLER PÅ www.kouture.no ER FRAKTFRITT I DAG! bruk koden «fraktfri fredag» i handlekurven!

GOD HELG til dere alle 🙂

//Natalie

 

 

6 kommentarer

 1. Heisann
  Vil gjerne bestille den svarte one shoulder sweater men det står at den ikke er på lager.
  Vet du når den kommer inn?:)

 2. Hei 🙂

  Vurderer å bestille Jofama 9 jakken fra miinto. Hvordan er den i str? Så du hadde kommentert tidligere at du har str 32. Hvordan er du i str ellers? XS? Får du en genser inni den da?

  Ha en super dag 🙂

  1. Hei 🙂 ja jeg har 32 det tilsvarer xs. Og da får jeg plass til genser under..men den er veldig tight.. Så jeg vil anbefale str 34 dersom du vil ha plass til en litt tykkere genser og samtidig få jakken igjen 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s