Tropevarme i oslo!

20120819-171149.jpg

20120819-171246.jpg

20120819-171303.jpg
Tror dette må være årets beste sommerdag! Sol, skyfri himmel og 27 grader :-)))
Igår kveld møtte jeg Camilla og Anne på champagneria der vi skulle ta ett glas..ett glass ble til 2 flasker..så vi tok en lang sovemorgen og spiste frokost ute på Aker brygge. Nå er vi hos Bacardi Norge og skal grille og nyte denne deilige sommerdagen 🙂
//Natalie

3 kommentarer

  1. Hei Vakre Natalie:) det gjelder den shortsen fra http://www.miinto.no, Den Jessie vintage Fraye studded Til 1.099 kroner! Jeg har sikla etter den lenge på runwaydreamz.com også så jeg dere hadde fått den inn!:) MEN det som er greia er at jeg er en tynn jente som veier 46-47 kg, men har liksom rumpe og former fordet. Du er jo veldig tynn du også og så du hadde den i xs:) tror du den også hadde passet til meg? Er litt redd for å kjøpe den hvis den er stor! Men jeg har de shortsene fra Gina tricot som jeg ser du også Har på mange av bildene å de setter som et skudd i str 34!:) så tror du den kommer til å passe i xs? Ser jo de Har xxs på runwaydreamz.com også! Håper på svar fortest mulig! Klem

    1. Hei 🙂 jeg elsker de shortsene! Jeg vil anbefale at du bestiller xs..min er rimelig tight!! Dersom det er feil har du full returett og får pengene dine igjen 🙂 bestiller du i dag har du shortsene på tirsdag 🙂

      1. Okei, tusen takk skal du ha:) da tar jeg sjangsen på det! Gleder meg:) men Blir ikke før en ukes tid for det er da lønninga kommer;) tror du dere i nærmeste fremtid kanskje også får inn de toppene fra runwaydreamz som finnes i sort og hvit? Tror de hadde solgt som bare det!! Vet om mange som har holdt på å kjøpe de, men dropper d Pga man må bestille helt fra USA!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s