Noen av mine favoritter!

 

I LOVE MY JOB!!!!! Ny rekord i butikken – en fantastisk Mandag, meg og Athina har stått på hodet i hele dag!! Vi har så mye flotte varer at jeg ikke vet hvor jeg skal begynne…Kenza jakken i rød og den hvite med pels begynner allerede å bli utsolgt! Flere jakker er på vei og ny kolleksjon av midori kommer snart 🙂 Her er noen av mine favoritter som vi har i butikken (og på www.kouture.no).

Nå er det lasagne og filmkos – dropper trening i dag 🙂

//Natalie.

6 kommentarer

 1. Hei Natalie:)

  Så gøy å se at du har startet butikk og gjør kjempesuksess!! Måtte inn og se på nettsiden deres, og så utrolig mye fint dere selger, egen kolleksjon og alt! Så utrolig kult, Natalie! Er kjempeglad på dine vegne:)
  Så synd vi mistet kontakten, men avstanden ble vel litt stor og vi har jo begge så mye som skjer vår hver vår kant! Ville uansett bare skrive til deg og si at jeg heier på deg, og det er nok ikke lenge til jeg legger inn en bestilling på Kouture:)

  Stor klem fra Marie (Ødeby);)

  1. Åhh Marie!! Så utrolig hyggelig å høre fra deg! Tusen takk for flott melding- den varmer ❤ mitt!! Håper det ikke er så altfor lenge til vi sees, du må komme innom neste gang du er i oslo!! 🙂
   Stor klem!

 2. Utrolig flotte varer dere har! Endelig en butikk i Oslo som faktisk har stort utvalg i det jeg faktisk liker 🙂 Veldig bra jenter!

  Jeg lurer på om det er mulig å få prøvd SVEA jakken? Og er den veldig stor i størrelsen?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s