Nytt antrekk :-)

20120822-110212.jpg

20120822-110222.jpg

Jeg har funnet et skikkelig stilig antrekk – den hvite høy halset toppen sammen med vår nye «lakk» leggings 🙂 🙂 RÅ TØFT!! Har også unnet meg ett par nye høst sko – Mary boot heter dem og er i ekte skinn (super konfortable!!). Trengte virkelig nye høstsko og ville ha noen som passet til alt…Hadde tenkt å kjøpe Acne sine Pistol boots men føler at de er litt «ut på dato» og i tillegg finnes det ørten kopier!! Så noen kjempe fine på Aldo så tenker jeg kjøper dem isteden 🙂

Nå er jeg på jobb og senere skal jeg til frisøren!!! ENDELIG!!! Sol og sommer har satt sine spor så trenger å piffe opp looken litt før bursdagsfeiring til helgen 🙂

Tightsen finner du her (koster kun 199,-)

Topp finner du her (299,-)

Sko – mary boot finner du her (1099,- )        

Ha en fin dag!!

//Natalie

4 kommentarer

 1. Hei Natalie

  Jeg skal kjøpe enten 9’ern eller 10 av kenza-jakkene, men har du et annet bilde av 10? Kan du ta den på feks? Siden jeg bor et stk unna Oslo, skal jeg bestille online. Bruker vanligvis i topper/jakker, hvilken str bør jeg ta i jakken?

  1. Hei 🙂 da bør du velge str 32! Det bruker jeg i jakkene 🙂 har jo begge to- elsker dem! God kvalitet til en fin pris 🙂 Athina har bilder av kenza 10 på sin blogg. Husk at du også alltid har full returrett når du bestiller via Miinto – da kan du prøve selv 😉
   Håper du blir fornøyd!!
   //Natalie

 2. Super fint antrekk. Særlig bootsen,så skikkelig comfy ut. Har noen personlige spørsmål som du ikke trenger å svare på hvis du ikke vil. Hvor høy er du og hvor mange gram silikon har du? Hvordan type implantater? Dine ser helt perfekte ut 🙂 Hilsen Madeleine.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s