Ny hårfarge :-)

20120823-214721.jpg

20120823-214715.jpg

20120823-214707.jpg
Hei dere! Igår etter jobb dro jeg hjem til Lene Berentzen (Beauty by Berentzen) og piffet opp håret mitt! Det trengte jeg virkelig – og som alltid er jeg super fornøyd med stripene og farven! Ikke så lett å få sort hår til å bli riktig farge!! Jeg elsker de sjokolade brune/mocca/karamell stripene! Lene er ekspert på farge og har brukt samme farge på håret mitt en stund nå! Nå er hun flyttet fra Bergen til oslo også – ingenting er bedre enn det , min faste frisør! Nå skal bare tuppene klippes..for det er ganske slitt!
Ellers har jeg hatt nok en fantastisk dag på jobben, spennende møter og andre gode nyheter! Imorgen har jeg bursdag, jeg har tatt «fri» fra butikken og har bla planer om å ha lunchdate med Sonena :-)) Huff..enda ett år eldre!!!
Ha en fin kveld 🙂
// Natalie

7 kommentarer

  1. Jeg bare lurte på, den shortsen som er på det bilde øverst på dette innlegget med de andre klærne er det den samme shortsen som dette: http://www.miinto.no/p-73042-jessie-vintage-frayed-studded-shorts ? For den så mye lysere ut på det bilde du la ut, enn det den så ut på bilde på linken jeg sendte! Liker nemlig at de er litt lyse. Så den er kanskje litt lysere enn det den ser ut som på nettsiden ? Likte fargen på bilde du la ut på det stativet bedre enn fargen på nettsiden. Har akkurat bestilt meg den skjønner du 🙂 håper på svar!

    1. Det er samme shorts ja:-) men bildet er laget i instagram – derfor ser den ekstra lys ut 🙂 jeg sendte deg den fineste av dem vi hadde!! Regner med den kommer i dag eller imorgen 😉

  2. Fikk den i posten akkurat ! Elsker den!!! skulle bare vært litt strammere på rumpa! Ellers perfekt 😀 skulle hatt et belte til! selger dere et lite tynt svart belte som er sånn hekla på en måte på kouture ? Kunne du sendt link om dere gjør det? 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s