Marc By Marc Jacobs!

20120827-203832.jpg

Hei dere!! Akkurat kommet hjem fra en 10 timers arbeidsdag – Nå har jeg spist middag og er klar for ett par timers jobb på min Mac 🙂 Det går i ett i butikken, alle vil ha Kenza jakker!! Nå skal jeg få oversikt over lagre og evt supplere litt – MYE varer som kommer til Kouture de neste ukene! Vi venter på kjoler og topper fra Lipsy, Ax Paris, Honor gold og Dry Lake 🙂 Flere Bandage dresses fra Midori er også på vei, vi er allerede utsolgt for mange av kjolene og flere av dere etterspør sort – Nå kommer de også blant annet i sort! ……Så holder vi på å jobbe med et nytt brand, jeg kan ikke si så mye om det enda, men gled dere!! 🙂

Fikk min nydelige klokke i posten i dag!! Jake bestilte den til meg over Miinto på fredag – ELSKER DEN!! Trengte en klokke som jeg kan bruke til alt – denne er i sølv og super klassisk 🙂

Klokken er kjøpt HER! De har over 40 Marc Jacobs klokker på Miinto 🙂 🙂 Men jeg mener at jeg har valgt den peneste!

//Natalie

 

3 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s