Til Bergen!

Så er jeg på vei hjem til min favoritt by – Bergen!!! Jeg drar hjem denne helgen for å feire bursdagen min og mamma sin med familien, gleder meg! Savner familien og Bergen mye..og tanken på at det ikke er sikkert at jeg kan flytte tilbake skremmer meg! Bergen er virkelig en nydelig by!! Denne helgen skal hvertfall nytes:-) kanskje jeg klarer å holde litt fri også!! 😀

I dag har jeg på meg min aller nyeste jakke! Kenza 10 fra Jofama by kenza:-)
Den finnes å kjøpe på www.kouture.no!
Ha en fin kveld!!
//Natalie

20120830-164415.jpg

20120830-164423.jpg

5 kommentarer

  1. Hvilket mærke/model er de korte støvler, de er super smarte, når man ikke kan holde til at gå med hæle til hverdag?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s