2 kommentarer

  1. Hei Natalie! Du jeg bestillte en Svea jakke fra kouture! Den var veldig fin 😀 Jeg bestillte den i S og den var lang synes jeg! Den gikk over knærne! Så jeg lurer på om det går ann å bytte til XS istedet hvis den er litt mindre enn S! Vet ikke hva som er lurt egentlig :S

    1. Hei 🙂 du må gjerne bytte jakken i andre str! Men jeg må si deg at den ikke vil bli så mye kortere.. Bare litt strammere over rygg og skuldre:-) så kanskje det er lurt å beholde small? Så du også får en genser under i vinter? Hvilken str bruker du i jakker vanligvis?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s