Høsten er her!

20120831-181127.jpg

20120831-181136.jpg

20120831-181143.jpg
I morges våknet jeg til solskinn i Bergen!! Deilig å slippe paraplyen:-)
Men her er virkelig høsten kommet for fullt – det var iskald vind i dag!! Brr!! Jeg fikk jobbet litt imorrges deretter dro meg og mamma inn til byen og gikk en runde i butikker.. Men det er jo bare samme butikker her som i oslo..det er ikke så mye som er så spennende!! Hmmm Bergen trenger en Kouture butikk!!! Haha!! 🙂 det er jo ingen hemmelighet at jeg har kjempe lyst å åpne butikken i Bergen:-) har kjempe tro på konseptet vårt her.. De fleste bestillinger via Kouture.no er faktisk til BERGEN!! Deretter dro vi ned på bryggen og spiste en sen lunch på Harbour. I kveld er det hjemmelaget pizza og Norske talenter – en skikkelig avslapping fredag!!
🙂
Ha en fin kveld alle sammen!
// Natalie

7 kommentarer

  1. Hei.
    En Kouture butikk i Trondheim hadde også vært noe!! Følger bloggen din og det er masse fint jeg kunne tenkt meg. Må tilstå at jeg ikke helt stoler på nett-handel. Så har derfor ikke turt og hande noe fra dere via nette :/

  2. Ja takk til kouture butikk i bergen:-D
    Vincci i strandgaten er bra da. Ellers er jo aneblichhouse på nestun bra og anderledes:-)er du oppvokst i bergen? Jg og sambo bor på minde:-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s