Familie søndag :-)

20120902-122506.jpg
God morgen dere!! Jeg sov faktisk helt til Kl 12 i dag – selv om vi gikk tidlig hjem igår kveld! Deilig med en skikkelig slapp av helg, det trengte jeg!! Neste uke blir det full jobb med Kouture, nye brands og innkjøp med Lipsy, dry lake, sugarfree shoes og Dbrand i Stockholm!! :-)) igår hadde vi gjort oss klar for en fest i Bergen, vi hadde bord på Jacob aall (i Bergen starter mange festen her om lørdagene) der vi spiste og drakk vin! Men været var helt utholdelig.. Det regnet seriøst sidelengs, blåste og var kaldt! Skikkelig bergens drittvær på høyt nivå. Så vi reiste tilbake til mamma og så film istedet!! Når jeg endelig var i Bergen er det litt synd at jeg ikke fikk truffet noen bekjente.. Men men, håper det ikke blir så lenge til neste tur:-)
I dag har vi familien på besøk og skal «feire» min og mamma sin bursdag, gleder meg allerede til mamma sin hjemmelagde cheese cake!! Eneste kaken jeg spiser, så i dag skal kroppen min bli bombet med kalorier 🙂 imorgen tidlig bærer det avsted til Oslo!
Ha en fantastisk søndag dere!!
//Natalie

3 kommentarer

  1. Hei 🙂

    Fint du koser deg i Bergen:)

    Går det an å ta av pelsen på den nye flotte skinnjakken din?

    – Janne –

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s