Selger min Pajar jakke!

20120902-201134.jpg

20120902-201139.jpg

Hei dere:-) selger min Pajar jakke til 4000,- (inkl rens og frakt). Elsker jakken, den er flott og slim men samtidig god og varm! Grunnen til at jeg vil selge den er fordi jeg kommer til å kjøpe årets vinterjakke fra Kouture! Pajar jakken ble kjøpt november 2011 og er veldig fint brukt:-)
Legger den ut på Finn til uken men ville informere dere først! Jakken er str xs 🙂
Kontakt meg på natali_henriksen@hotmail.com
// Natalie

3 kommentarer

  1. Hej . Har du stadig kvitteringen på din pajar jakke? Jeg har en canada goose i brun farve kunne du være interesseret i at bytte måske ?
    Og søger en pajar jakke. Hvis ikke vil jeg gerne købe den for 3000
    Mvh maya

    1. Hej . Har du stadig kvitteringen på din pajar jakke? Jeg har en canada goose i brun farve kunne du være interesseret i at bytte måske ?Og søger en pajar jakke. Hvis ikke vil jeg gerne købe den for 3000Mvh maya

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s