Tilbake på Kouture!

 

Hei dere! Håper dere har hatt en fin dag! 🙂 Jeg dro fra Bergen imorges og har jobbet med og på Kouture hele dagen – gøy å være tilbake! Og MASSE som må gjøres etter helgen 🙂 I dag fikk vi også masse flotte varer fra ett nytt svensk merke som heter Dry Lake! Super fine klær – jeg har allerede plukket ut mine favoritter 🙂 Nå har jeg laget kyllingfilet, salat og ris – det ble en sen middag så regner med at jeg ligger meg snart! Imorgen har jeg «kontordag» hjemme, planen min da er budsjetter, oppfølging på mails og leverandører, månedsoppgjør, ukesoppgjør og mer spennende ting som nye innkjøp hos nye leverandører!! 🙂

På bildet over har jeg plukket ut flere av mine favoritter på Kouture som jeg bare ELSKER!!

Ha en fin kveld!

//Natalie.

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s