Hjemmekontor og Tirsdagsdate på Sats :-)

20120904-214706.jpg

 

I dag startet jeg dagen foran PC… VIPS så var klokken 13.30 og jeg hadde ikke engang fått i meg noe frokost! Obs…dagene bare flyr! Kastet i meg noen rundstykker og løp ned for å hilse på jentene i butikken. Deretter bar det avsted tilbake til hjemmekontor og Pc (sitter her fortsatt). 🙂 Hadde på meg en super fin kjole fra DRY LAKE (Kouture) i dag!! Super fresh med boots og sort skinnjakke til 🙂

20120904-214728.jpg

 

 

Denne leppestiften er min nye favoritt! Gir en nydelig fresh farge til leppene uten at det blir for mye… Lancome nr 240 M.

 

20120904-214714.jpg

 

Yes! Kom meg på SATS i dag!! I dag hadde jeg bare bestemt meg for å trene…Uansett hvordan dagen ble så skulle jeg komme meg på trening!!! Marlen ringte og vi hadde en aldri så liten jentedate på Elipse Maskinen på SATS. Det er så utrolig motiverende å ha en treningspartner – uten henne så hadde jeg sikkert droppet ut og heller blitt sittende foran Macen. Vanligvis har vi jentedate hos Camilla hver Tirsdag, men i dag kunne hun ikke, så da dro vi på sats og forbrente litt kallorier istedet 🙂 Vi skravlet og skravlet og 400 kallorier ble brent på tredemøllen. Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen – trening GIR meg energi! Og derfor er trening 3 ganger i uken noe jeg virkelig vil prioritere i mnd framover.

Ha en fin kveld 🙂

//Natalie

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s