Nye klææææær!!! YES!! :-)

 

Jeg vet ikke hvr jeg skal starte..Men dette er bare noen av nyhetene vi har fått inn på Kouture:-) Har virkelig vanskeligheter med å velge mine favoritter… Gensere har jeg lite av så det trenger jeg virkelig! Toppene med paljetter er også nydelige!! Og den blå maxi kjolen er virkelig et must have!! Det er såååå mye flott nå!

Ta en titt og se alle våre nyheter på www.kouture.no

//Natalie

6 kommentarer

 1. herreguuuuuuud saa mange fine kjoler!! Jeg vil ha alle sammen!! Er de forresten veldig trange paa? liker at kjoler er fitted selvfoelgelig, men liker ikke naar du foeler at de er skikkelig peolseskinn om du skjoenner 😀 Jeg foeler jeg ser saa tynn ut da:p Jeg vil bestille saann at mamma kan ta med naar hun kommer paa besoek til LA! Kan jeg bestille disse paa miinto? kleeeeem fra meg ;-***

  1. Yes! Du kan bestille de på Miinto :-)) Do it, Do it!!! 🙂
   De er nydelige alle sammen, de fleste er fra London! du kjenner jo min stil og jeg garanterer deg at de sitter fantastisk på!
   …heldig du som lever i det klimaet!!
   Ha en fin dag:-)

   Klem.

   1. Supert, da skal jeg kose meg med det ikveld 🙂 Har jo masse Lipsy kjoler i skapet fra foer av saa jeg vet jo forsaavidt hvordan de sitter.. Har forresten syykt lyst paa saann Kenza jakke og 😀 Mamma sa at hun moette deg paa bussen her om dagen og gikk on and on om hvor nydelig du var! hehehe 😉 nevnte at du hadde saa fin jakke paa og at det var saan pels paa saa da tenkte jeg at du nok hadde Kenza’en paa 🙂 Er jo kanskje litt risky og bestille herfra men vi har vel lik stoerrelse.. er det str 32 jeg boer ha da om jeg bestiller? Ellers er det saa herlig her borte.. solskinn hver eneste dag 🙂 Men jeg savner jo alle hjemme da.. :/ men men, kan naa ikke klage! 🙂 Ha en fiin dag/kveld du ogsaa vennen ❤

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s