4 år med verdens beste!

 

 

I dag er det 4 år siden jeg og jake ble kjærester! Dette feirer vi med…TACO!! Hahaha 🙂 Planen var at vi skulle ut å spise en god romantisk middag og skikkelig kose oss! Men jeg ble så sent ferdig på jobb at nå blir det taco i joggeklær istedet, men det skal nok bli skikkelig koselig det!! 🙂

JEG ELSKER DEG JACOB PETERSEN!!! ❤

//Natalie

4 kommentarer

 1. Ok, er det XS du har på på bildet over her?Tror vi er ganske like i størrelsen. Syns du str S ble for stor til deg? hehe, mange spørsmål her ja, men vil ikke bestille feil:) Er i Spania nå og vil bestille før det går tomt, og da får jeg ikke prøvd den på før vi er hjemme igjen.

  Og forresten; Gratulerer med 4-årsdagen deres, kjempekos!!!!

  Klem fra Marie:)

  1. Tusen takk!! Ja det skjønner jeg – de flyr ut! Og vi har kun fått inn 2 i xs i hver farge.. Og ja tror også du må ha xs 😉
   Åhhh så deilig å være i Spania!!! Savner deg- håper vi sees snart 🙂

 2. Da er jakken bestilt, snupp:) Håper jeg rakk å bestille før den ble utsolgt! Gleder meg til å prøve den når jeg kommer hjem!!

  Jeg kommer innom Kouture neste gang vi er i Oslo jeg vet du, savner deg også!! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s