I sminkevesken! Red Lips <3

 

 

20120915-193847.jpg

20120915-193853.jpg

 

Flere av dere lurer på hvilken rød leppestift jeg hadde på Lørdag. Det er vanligvis ikke meg å gå med mye farge på leppene – jeg liker bedre lysere toner! Men har alltid syntes at knall røde lepper seg DØDS bra ut på andre, så da måtte jeg prøve selv og jeg liker det faktisk 🙂 Elsker å eksperimentere med ny sminke… Å finne den riktige rød fargen er viktig – Den røde leppestiften som jeg har på bildet over er fra Make up Forever og heter Rouge Artist intense nr 42.

 

 

Jeg er blitt såååå glad i sminken fra Make up forever, det er virkelig kvalitet! Bare synd at merket ikke føres i Norge enda..men skal du handle sminke i utlandet så anbefaler jeg at du prøver dette. Sephora i alle land fører merket 🙂 Foundation påfører jeg med «egget» for å få en ekstra jevn og fin finish! Dette egget eller beautyblender som den heter kjøpte jeg på miinto.no. Når jeg kjøper nye maskaraer så ser jeg alltid på kosten- desto tykkere desto bedre!! Jeg går alltid for maskara som gir fylde..lengde er litt likegyldig..det er ikke fint med lange tynne vipper. Det viktigste er fylde for å ramme inn øyet 🙂

 

 

 

//Natalie

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s