Til info: Jofama By Kenza – Siste sesong!!

 

 

 

Jofama By Kenza 9 i sort kom inn i butikken i dag 🙂

 

 

 

På fashion week i københavn fikk jeg den dårlige nyheten om at Kenza slutter å designe for Jofama! Derfor er dette siste sesong med de flotte jakkene!! Jeg har nå sikret meg opp til flere av modellene for dette er seriøst de fineste skinnjakkene på markedet!!

Dere kan fortsatt få tak i Kenza jakker HER! Men str i flere modeller begynner allerede å bli utsolgt…

//Natalie

6 kommentarer

  1. Jeg MÅ ha den skinnjakken i sort uten pels :O Må sikre meg en før alt forsvinner!!! Så det jeg trenger hjelp til er å spørre om det er stor forskjellen mellom 9 og 3 modellen :S hvilken har du og er de veldig små i størrelsen?

      1. Tror jeg går for den siste modellen som er kenza 9! Var den jeg også likte best. Står mellom 34-36 altså bruker både XS og S spørs hvordan jakke det er osv. Men jeg vil ha plass til genser under skinnjakka så lurer på å bestille 34… Men vil ikke ha en så stor jakke heller at den ikke sitter pent på!

      2. Da tar du 34! Du har helt rett ang at det ikke er fint med en for stor skinnjakke.. Jeg har 32 i min… Husk at skinn også vier seg litt ut slik at du vil få en genser under etterhvert 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s