London shopping!

20120921-233732.jpg

20120921-233707.jpg

20120921-233717.jpg
Igår kveld Kl 00.30 var jeg endelig hjemme igjen fra London. Det har vært to fantastiske dager – full fart fra tidlig morgen til sen kveld. Shoppingen i London er virkelig en av verdens beste!! Og jeg blir bare så inspirert av moten, butikkinnredninger og varene. Mine favoritt butikker i London er: river Island, new look, top shop og nå også victorias secret!! I tillegg har London og bond street alle designerbutikkene! Var innom Louis vuitton og kjøpte meg ett nytt skjerf – brunt med gull ❤
Toppen på bildet kjøpte jeg på Guess!
Torsdagskveld var vi ute å spiste på Hakkasan en asiatisk resturant som ligger i Mayfair området. Resturanten er super fancy, maten og deres cocktails var veldig bra!! Skal du til London så må dere reservere ett bord her:-)

Nå er jeg akkurat kommet hjem fra jobb, vi har fått inn helt enormt fine smykker på Kouture i dag!!!! 🙂 Elsker hvordan bare smykker kan skape et helt antrekk!
Nå har vi akkurat spist taco og jeg skal snart gjøre meg klar for fest med jentene! Nytt utested i oslo åpnet igår, Nivå- Oslos største nattklubb, så vi tenkte oss dit en tur! 🙂

Ha en fin kveld
//Natalie

6 kommentarer

  1. Hvilket hotell bodde du på? Vis oss hva du kjøpte:-)) gleder meg… Kan du forresten vise hvordan du krøllwr håret ditt? Det er så fint!!:-))

  2. Åååå London ! Må nesten elske det stedet.. Hvorfor var du der bare i 2 dager ? Hvor mye kostet skjerfet ? Vil fjerne ha et selv, men som er grå med krem farget tegn.. Finner det seff ikke Norge.. Hadde satt pris om du tokk deg tid til å svare :))

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s