New in: Smykker!!

20120925-003824.jpg

20120925-003833.jpg

20120925-003843.jpg
Vi har fått inn så utrolig mye flotte smykker!! Høsten er her og julebord sesongen nærmer seg – vi har de unike smykkene som gir antrekket ditt en helhet!! Ble helt forelsket i dette strass ambåndet – det kommer definitivt til å sitte på min arm i vinter 🙂

Dagen har gått i ett!! Butikken går som det suser, også nettbutikken! Nederste bilde er av dagens Miinto ordre.. Det er så utrolig gøy at alle dere i hele landet kan shoppe hos Kouture!! 🙂 Høst nyhetene fortsetter å strømme inn, håper dere alle blir fornøyd og dersom dere lurer på noe må dere bare ringe oss på 22 33 37 33, så vil vi hjelpe deg!

God natt folkens.
//Natalie.

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s