Shiny Thursday!

 

Hei alle sammen. Nå er jeg på jobb på Kouture og koser meg 🙂 Vi har endelig fått på  plass alle de flotte smykkene som kom inn i helgen, nå glittrer det som aldri før her! Denne tiden er det beste iforhold til varer – vi har så utrolig mye fint nå!!! Og resten av sesongen byr bla på paljetter, paljetter, paljetter…Love it!!

Ha en fin dag!!

//Natalie

 

2 kommentarer

  1. Du er en veldig pen jente;) leser bloggen din hverdag på jobb også. Du inspirer meg ganske mye. Så ung og gjort så mye livet. Jeg er en jente på snart 25år opplevd mye i livet. Har hatt en Jævla eks som har ødelagt meg ganske mye,og prøver å komme meg opp igjen. Har drevet butikk men hvor det gikk i dass på grunn av han men har kommet meg opp igjen delvis.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s