Hvordan få perfekte krøller!

20120929-230638.jpg

Jeg er så lei av å ha den samme frisyren hver eneste dag!! Håret mitt er blitt veldig langt og tykt etter at jeg sluttet å bruke hair extensions, nå klarer jeg som regel ikke å gå med det løst…Bruker den samme høye hestehalen hver eneste dag!! Jeg har også lyst på litt forandring, i neste uke skal Lene klippe opp luggen lin litt samt tuppene så håret mitt bli lettere!  Igår møtte jeg Ingrid og Camilla, vi drakk litt vin og dro på Barrock og ut i sollihagen! Ingrid er en super dyktig frisør og hun krøllet hele håret mitt før vi dro ut – kjempe fint ble det 🙂

I mitt naturlige hår har jeg mye krøller og fall, jeg retter håret mitt og liker heller å lage flotte store krøller med rettetangen! Krølltang blir for «krøllete», når du bruker en rettetang istedet så får du mye finere og lengre lokker!! Vri tangen oppover og la den skli nedover håret – vips så får du en nydelig hårlook 🙂 Få gjerne frisøren din til å lære deg dette…Det er veldig enkelt:-) Dette tar heller ikke lang tid, jeg pleier å bruke ca 10 min på hele mitt hår! GHD har de beste rettetangene, de er litt dyre med å investere i en god rettetang er viktig både for resultatet og for å beskytte håret!

20120929-230650.jpg

20120929-231059.jpg

 

Kizz kizz!! 😀

Ha en fin kveld!!

//Natalie

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s