Kouture får en ny daglig leder!

….Nå tenker dere kanskje…Hva skal hun slutte? Nei så klart skal jeg ikke det 🙂 Jeg elsker jobben min, jeg føler meg svært priviligert for å få skape min egen framtid! Men Kouture vokser, min lille nettbutikk som startet med 3 jakker online på miinto er blitt til en million bedrift med 5 flotte ansatte og hundrevis av produkter! Kouture er blitt en av de beste butikkene på miinto.no og vi knuser stadigvekk nye budsjetter! DET ER FANTASTISK!!!!!

Men til tross for at dette er gode nyheter så ligger det et uendelig hardt arbeid bak – å bygge opp noe eget og ikke minst noe nytt i Oslo er ikke bare en fryd! Utfordringene har stått i kø…av og til skriker sjelen min og jeg føler jeg drukner i arbeid!!…. Så går dagen over og jeg våkner neste dag med ett smil om munnen og tenker: Dette blir en bra dag!! Energien er på topp igjen! Jeg jobber omkring 70-80 timer i uken med Kouture,  timene bare flyr avsted – jobben blir ikke jobb lengre. Dette er min passion! Å arbeide med Kouture er både spennende og utfordrende. Jeg er blitt flinkere til å ikke tenke så mye på kostnader men heller ha fokus på verdien! Verdien av å få gjøre noe man elsker, hver eneste dag, verdien av å få være rundt flotte mennesker og verdien av å skape noe eget! Kouture er bygget på positiv energi, vi har tro på det vi gjør!

Nå har vi et fantastisk team, og jeg er virkelig stolt av  Athina, Lene og Cecilia som gir 110 % på jobb! De er alle SUPER dyktige og jeg vet at de vil nå langt i livet! Og det skal sies, jeg stiller svært høye krav og forventninger til dem…. Og de leverer!!Hver eneste gang!

…Tiden er inne for at enda en ressurs sterk person er med å bygge opp bedriften!!! Endelig…dagen jeg har ventet på…Min partner Sonena blir en del av Kouture!!! Da jeg åpnet butikken var Sonena gravid med Alvira, dessverre var Sonena svært dårlig under hele graviditeten, hun hadde bla flere komplikasjoner knyttet opp mot graviditeten og fødselen. Hun hadde ikke muligheten til å bli en del av Kouture, ikke da… Men nå er tiden kommet som vi begge ser fram til! Mandag 1 oktober har hun sin første dag som daglig leder på Kouture! Jeg vet hvor stort det er for henne, denne dagen har hun ventet på!! Jeg, Athina, Lene og Cecilia gleder oss svært mye til å jobbe sammen med henne!

Å ha min partner i Kouture betyr mye for meg også, med en partner skal man komme dobbelt så langt som man ellers ville gjort på egenhånd! Man løser hverdagslige utfordringer sammen og ikke minst så har man en å dele sine gleder med! Jeg ville aldri ha startet Kouture uten den perfekte partner. En partner som har de samme mål som meg og som er villig å gi 200 % av seg selv for å nå dem!

Velkommen til Kouture kjære Sonena!

 

 

//Natalie

 

 

5 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s