Først i Norge på Sherri Hill!

20120930-211545.jpg

 

 

 

 

 

 

Jeg har endelig fått tak i min første Sherri Hill kjole! Elsker kjolene deres – første gang jeg la merke til brandet var på Ibiza i 2008! Sherri Hill spesialiserer seg på «prom dresses», de har sitt hovedkontor i Houston Texas og merket føres i motebutikker over hele verden – Vi er først ute med merket i Norge, et arbeid som har pågått over lang tid, og det er vi kjempe stolt over 🙂

En Sherri Hill kjole er definitivt «et must have» i enhver jentes garderobe! 🙂

Kom innom oss på KOUTURE og se de vakre kjolene! Vi hjelper deg med å finne drømmekjolen 🙂

//Natalie

 

4 kommentarer

  1. Nydelig kjole 🙂
    Var forresten innom en butikk på fredag som selger pajajumpers, jeg snakket med han bak kassa ang. denne jakken og pajar, han anbefalte på det sterkeste å kjøpe pajajumpers fordi den var visst verd prisen. Og da ble jeg skikkelig usikker, for jeg synes ikke passformen på pajajumpersen var noe fin, og såklart alle vil jo selge en jakke til 7000,- så derfor velger jeg heller å spørre deg, hva er forskjellen på de to merkene? Og er det finere passform på pajaren? Vil være helt sikker når jeg velger å bruke så mye på en jakke 🙂 Du var dødspen i den svarte forresten, takk for at du la ut bilde 😀

    1. Tusen takk Kari 🙂 Da anbefaler jeg på det sterkeste å kjøpe Pajar 🙂 🙂 🙂 Jakkene er laget på samme måte – de er dunjakker begge to. Men ALLE har Parajumpers 😦 😦 Pajar er mer unikt og modellen er enda finere! Jeg har som du vet allerede lagt min elsk på jakkene 🙂

  2. Hun tjukke puppebloggeren hadde på seg samma kjolen i fjor sommer. Eller var det venninna hennes? Du er hvertfall ikke den første, og fin er den heller ikke. Hvem gidder å betale 3-4 tusen for en kjole som ser ut som barbie på crack?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s